dijous, 24 de juliol del 2008

Pensat i Fet


Bò, hi ha que vore com a vegades les millors coses succeïxen sense planificar-les, pensat i fet, que diem els valencians. Enmig d'una teranyina de coses al meu cabolet, més tristona que contenta, m'havia decidit a anar a passar el cap de setmana a les Valències, aprofitant que l'Il.lustre Koma venia des de Salamanca a veure el seu germà. La veritat és que, al principi, no sabia ben bé siquiera si ens voríem, ja que ell tenia la seua agenda ben pleneta, i em sabia greu cridar a la resta de la gent i ficar-los en un compromís. Pensava pujar-hi de tota manera i canviar d'aires.

En açò, mira tu, de repent (... un estrany, jeje), vaig rebre la cridada telefònica del vigués dient-me que se'n venia a València a visitar-nos, i jo, que estava en un Stand-By que ja durava prou, em decidí a cridar al Koma, que estava amb la Mabel, i després al Pere i a l' Amaia.

Tothom acceptà encantat, i escolteu, el millor encara estava per vindre: Martiño s'apuntava al Road Trip!!

Bò, l'alegria ja va ésser d'antologia.

I sobre els dies allí, no tinc paraules: eixes rialles al Mercat de Colom, eixes converses sempre interessants, la meravellosa nit a la terrassa de la Mabel mirant Júpiter i la Lluna de València..., diumenge al Palmar, a Alboraia..., conéixer Ana i Salma, dos noves incorporacions meravelloses i plenes d'alegria. Uf, tantes coses, tantes sensacions.

En fi, l'eco d'aquesta trobada (ja d'amics, clar) durarà fins un parell de mesos, no dic mentides.

Mentrestant: Més lluny, hem d'arribar més lluny!!!

10 comentaris:

  1. Hola, tocaya. Viendo tu perfil, me he encontrado tu página. Si me dejas, voy a echar un vistazo.

    Peaso quedadaaaaaa.

    Besazos.

    ResponElimina
  2. Los valencianos decís Pensat i Fet, y nosotros los gallegos decimos Meu dito, meu feito. Todos los pueblos periféricos tenemos algo en común, ya te lo dije, pegolina.

    Gracias por esos días tan maravillosos, y por esta entrada tan emotiva.

    Besets!!!

    ResponElimina
  3. Pra mín foi moito máis ca un encontro de amigos. Sexa como fose, sei que foi a primeira de moitas visitas nas que pasaremos ratiños inesquecibles. É unha ledicia que non podo expresar con máis verbas das que tan a miúdo se gastan pra tentar de definir sentementos e pensamentos positivos e optimistas.
    Só quixera darvos a todos as gracias polos días compartidos. Foi un tempo precioso pra mín. Espero ter estado á altura. Biquiños.

    ResponElimina
  4. Graciñas, "turista" :D

    ResponElimina
  5. Hola, pegolina! Molt guapes les fotos de la quedada. Novament, moltíssimes gràcies per haver-me avisat de la trobada. Va ser una vertadera llàstima no poder anar-hi, però és el que tenen els horaris laborals 'inhabituals'. Mentre vosaltres estàveu assaborint l'arròs a banda a l'Albufera, jo estava entre les parets de la redacció d'un diari... :-(

    Tanmateix, confiem en podem assistir a algun altre sarau a més curt que mitjà termini. I, en qualsevol cas, m'alegre molt que ho passàreu tan bé. De vegades, els 'pensat i fet' ixen d'allò més bé, i veig que aquesta volta així va ser.

    Abraçades i esperem que fins aviat,
    Antonio l'iberut.

    ResponElimina
  6. Doncs sí, vaig aprofitar la cojuntura del teu pm per nomenar-te la trobada perquè no recordava que treballes tots els caps de setmana. Una altra volta serà, però així, de la nit al dia no crec que se'n presenten moltes més, (trizta).

    ResponElimina
  7. Si crees eso, Majo, es que todavía no nos conoces bien del todo. Volveremos a vernos, por lo civil o por lo criminal. No me importa si el mundo se está cayendo a cachos, si tengo la oportunidad de veros de nuevo, aunque sólo sea una vez, ya me sentiría feliz. Y no es eso de lo que trata esta vida? De buscar nuestra propia felicidad?

    Besets, guapa.

    ResponElimina
  8. Aiii, pensat, fet i assaborit amb gràcia. Va estar genial poder compartir eixos dos dies amb tots vosaltres: els dos excelsos galegos, la pegolina, com una estuoenda marassa, que pensà en juntar-nos, el ja mig valencià de Koma, la Amaia del nord, el Cris cabanyalero, La Mabel patraixera, una altra bilbaïna i una egípcia: Ana i Salma i jo que sóc de poble. Besets a tots per eixos moments tan intensos. Quina foto més xula!

    ResponElimina
  9. Sí que va estar bé, sí. Sens dubte, de les millors experiències de la meua vida recent, i no exagere. Hi ha que tornar a repetir!!

    ResponElimina
  10. Pegolineta!!!. Que yo también he descubierto tu blog hace unos días y me he estado pegando una vueltecilla. Muy bien la niña!!!

    Te seguiré (hasta el innfinito y más allá).

    Unos muxus.

    ResponElimina

Holeta, eres ben rebut...