diumenge, 31 d’agost del 2008

Galicia Calidade






El títol ho diu tot, no puc expresar amb paraules la meravella de gent que m'ha rebut a eixa terra adorada per mi d'ençà que tinc ús de raó. Quí m'havera dit a mi que en menys d'un any hi aniria dues vegades!

Bò, he visitat i viscut a Vigo (a dues cases diferents), Ourense, Chantada... He vist la Ribeira Lucense, Baiona, Cangas do Morrazo, Moaña, el pont de Rande (jeje). Però rés de tot el que he vist hauria segut el mateix sense la extraordinària companyia amb la que he gaudit aquests cinc dies inoblidables. Javi, Martiño, Pachi, Maruxiña, Rocío (ordenats per ordre de vista). Cinc gallegs, dos de Vigo, un d'Ourense, l'altra de Chanta i la Ro de Lugo.

I tots van agafar el cotxe per estar tots junts, mai els ho agrairé el que pertoca, mai...

Rialles, anècdotes, records comuns (El Informal...), inclús va haver un moment Master & Commander amb comentaristes d'excepció!!!

Xinés, arròs amb pollastre, Trivials, Tele-Tortilla, Macarrons gratinats, tapes (pementeirosssss), italià, pa amb tomaca...

Creuar la Ria, observant el cèl encapotat, escoltar a tota hora les gavines. Mare meua, mai no acabaria.

Menció especial a la gent que es va molestar en trucar-nos per preguntar com ens ho estàvem passant: Amaia (Béteraaaa), María Deyanira (una besada, guapíssima), Pere, el Koma (ains, cosí, quatre telèfons diferents, nya nya...), els sms de Carmen B i Rosamary (una altra vegada serà, no sé on ni quan, però serà, clar que sí). Una besadeta molt especial també per al Mini-kuato, el xiquet dels ulls preciosos: Álex.

Sempre ho dic quan estic a flor de pell, però ara amb més motiu si cap: vos portaré sempre al meu cor, meus.

3 comentaris:

  1. Ains!!!! Qué placer poder compartir con todos vosotros un día maravilloso.
    Qué gente más estupenda. Qué risas más sinceras. Qué bien me lo pasé.

    Biquiños a moreas para todos.

    Y para mi Majo unha aperta ben forte.

    Chau

    ResponElimina
  2. Graciñas a tí, pegolina.

    Vai de camiño un cd, con fotos, vídeos, e algunha sorpresa musical... unha delas para tí non o será tanto... pero o resto agardo que sí.

    ResponElimina
  3. M'alegre molt que vos ho hàgeu passat tan bé. Posa més fotos, perfa...; això de "Creuar la Ria, observant el cèl encapotat, escoltar a tota hora les gavines"... xe, què bé sona!

    ResponElimina

Holeta, eres ben rebut...